Kategorier
OnePlus

OnePlus kommer låta folket bestämma över prestandan i sina egna mobiler i OxygenOS 12!

För ett par veckor sedan framkom det uppgifter om att OnePlus stryper prestandan i många program “till den nivå det behövs!” om man äger en OnePlus 9 eller 9 Pro. Detta har fått företagets kunder att rasa…MED ALL RÄTT! Det eftersom att många köper en OnePlus på grund av prestandan som i vanliga fall brukar vara extremt snabb, smidig och bra.

Men om OnePlus ska kunna hålla att de “lyssnar på sina konsumenter och bygger sitt varumärke efter detta” så var detta ett måste att lyssna på. Jag har läst att många väljer att överge OnePlus för ett annat märke, MED ALL RÄTT!

Nu har företaget däremot meddelat att man från och med OxygenOS 12 kommer låta användare välja om det här usla läget ska vara aktiverat eller ej! Tjhooooo!

https://www.androidpolice.com/2021/07/22/oneplus-plans-to-add-an-option-in-oxygenos-12-to-disable-throttling/

Detta kanske också intresserar dig…