Posted in: ZTE

ZTE Axon 30 5G officiell med andra generationens UDC

ZTE har idag hållit ett event där tillverkaren visst upp nya Axon 30 5G. Det som är speciellt med den här modellen är att det är företagets andra smartphone vars främre kamera är komplett gömd under displayen.

Modellen har fått en 6,92 tumsskärm på framsidan med 120Hz uppdateringsfrekvens. Vidare ser det ut som att modellen fått den främre kameran som sagt placerad under displayen som ska vara betydligt bättre än den som satt i Axon 20. Det handlar om en 16 MP-kamera. På baksidan har modellen fått tre kameror på baksidan (64+8+5 MP).

När det kommer till prestandan har Axon 30 5G utrustats med Snapdragon 870 med antingen 6/128 eller 12/256 GB minne.

Modellen har fått ett 4200 mAh batteri med 55W trådad laddning, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 11 från start. Det ser ut som att ZTE kommer att släppa den globalt. När och vart samt till vilket pris är dock fortsatt oklart.

Back to Top