in

Mobvois kommande Wear OS-klockor kommer inte med nya Wear OS 3 från start

Mobvoi gick för en tid sedan ut ch avslöjade att företagets kommande smarta klockor kommer att få tillgång till Wear OS 3. I och med att företaget kommer att visa upp dessa längre fram så hade de flesta troligtvis förväntat sig att de kommer med den nyaste versionen av operativsystemet, så ser det dock inte ut att bli!

Så kommer det dock inte att bli. Nu har det framkommit att Mobvois kommande smarta klockor inte kommer med den senaste versionen av Wear OS från start utan det ser istället ut som att dessa klockor kommer att uppdateras till Wear OS 3 under 2022 istället vilket är något av en besvikelse.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Rykte: Snapdragon 898 är nästa high end chipp

Realme 8s läcker ut, specifikationer avslöjas