in

Google presenterar Pixel 6 och 6 Pro

Google har idag helt otippat visat upp helt nya Pixel 6 och Pixel 6 Pro där vi fått veta ett och annat om de kommande modellerna från tillverkaren och till skillnad från föregående år så ser dessa ut att vara riktigt intressanta både när det kommer till utsidan liksom insidan!

Modellerna är mer lika än olika om jag säger så. Pixel 6 har fått en 6,4″ medans Pixel 6 Pro fått en 6,7″. Bägge modeller har vidare fått 120Hz tillsammans med hög upplösning. Det som är mest intressant med dessa är att Google inte valt att använda ett chipp från Qualcomm utan att företaget kommer att introducera något eget i något man kallar för Tensor SOC. Företaget har inte gått in på någon prestanda för chippet men förhoppningsvis kommer den att vara mycket god!

Flera YouTubers har släppt videos där det framgår att Pixel 6- modellerna mycket riktigt kommer få en udda och helt ny design. Google har även valt att avslöja att de kommer med Android 12 från start vilket inte förvånar mig. Nu hoppas jag bara att de kommer till Sverige!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

ASUS Zenfone 8 testad av DxOMark

Google kommer satsa på mer marknadsföring för årets Pixels, kan komma till Sverige!