in

Specifikationerna för Samsung Galaxy Z Fold 3 är här!

Det ser ut som att de fullständiga specifikationerna för Samsung Galaxy Z Fold 3 nu läckt ut i förtid. Blir man förvånad? Inte direkt med tanke på allt som läckt kring dessa på senare tid.

Det ser ut som att den yttre displayen kommer vara 6,2 tum stor. Denna gång med 120Hz! På insidan ser det ut som att modellen fått typ samma skärm som sin föregångare då det handlar om en 7,6 tumsskärm med 120Hz. Under huven hittar vi 12 GB RAM med 256 eller 512 GB minne med processorn Snapdragon 888.

När det kommer till kameror handlar det om tre stycken på baksidan på 12 MP-vardera. På insidan ser det ut som att modellen fått en 4 MP-kamera gömd under displayen med en 10 MP-kamera på framsidan. Det rör sig vidare om ett 4400 mAh-batteri samt IPX8-klassning vilket minst sagt låter magiskt!

Modellen kommer visas upp 11 augusti.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Google Pixel 5a kommer enligt uppgifter visas upp 26 augusti för 450 dollar

Xiaomi Mi Pad 5 visas upp 10 augusti