in

Xiaomi släpper ny teaser för Mix 4, bekräftar kamera gömd under displayen

10 augusti är datumet vi kommer få veta mer om Xiaomis nästa flaggskepp i Mix-serien, Mi Mix 4. Nu har företaget släppt en ny teaser som visar kameran gömd under displayen, vilket kommer innebära att selfiekameran förhoppningsvis kommer vara nästintill osynlig för ögonen!

Tidigare smartphones som fått den främre kameran placerad under displayen har inte varit någon större hit (psst ZTE…) och det finns egentligen inget som säger att Mi Mix 4 kommer få någon bättre kamera placerad under displayen. Jag misstänker att den inte kommer vara bra. Jag gillar däremot att Xiaomi fortsätter att testa nya saker med Mix- serien!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Google Chrome kommer få inbyggt stöd för skärmdumpar

Google Pixel 5a kommer enligt uppgifter visas upp 26 augusti för 450 dollar