in

Xiaomi visar upp baksidan på Mi Mix 4, kommer med Snapdragon 888+

Förutom att Xiaomi Mi Mix 4 troligen kommer bli en av de första modellerna på marknaden med den främre kameran placerad under displayen ser det även ut som att det kommer bli en av de första med Snapdragon 888+ under huven.

Dessutom har en bild läckt ut på modellen som visar hur den kommer se ut på baksidan. Det ryktades vid ett tidigt skede om att modellen skulle få en skärm på baksidan som Mi 11 Ultra. Så ser det dock inte ut att bli. Vi ser istället att modellen enbart ser ut att få tre kameror på baksidan men med en matt yta istället för en blank på baksidan, vilket låter lovande!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Google skickar ny APK av Gboard, innehåller en trevlig nyhet!

Ny bild visar Samsung Galaxy Z Fold 3 kommer tåla åtminstone stänk