in

Xiaomi offentliggör nya flaggskeppet Mi Mix 4 med extra allt!

Efter veckor av sprlulerande har Xiaomi under eftermiddagen visar upp flaggskeppet Mi Mix 4. Dessvärre lanseras modellen inledningsvis i Kina. Jag skriver dessvärre då den här modellen verkligen erbjuder extra allt!

Om vi börjar med framsidan har modellen fått en 6,7 tumsskärm med FHD+- upplösning. Under huven sitter Qualcomms senaste chipp Snapdragon 888+, vilket gör Mix 4 till den första med det här chippet. Modellen har även fått 8/128 eller 12/512 GB minne.

Modellen har fått tre kameror på baksidan. Det handlar om en primär 108 MP-kamera, en 50x zoom kamera (5x optisk zoom) och en 13 MP-sensor med vidvinkel.

Det är dock inte det mest spännande. Modellen är Xiaomis första med den främre kameran gömd under displayen. Det handlar om en 20 MP-historia och Xiaomi har gjort det möjligt genom att bland annat används ej böjbar panel.

Mix 4 har fått 120W laddning (hallå varför har inte Mi 11 Ultra det?) med 50W trådlös laddning. Batteriet mäter 4500 mAh.

Hur, var och när utanför Kina Mix 4 kommer lanseras får vi reda på senare.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Google har fått en ny finess i senaste uppdateringen

Realme GT Master Explorer Edition kommer snart till Europa