in

Xiaomi visar upp Mi Pad 5 Pro, drivs av Snapdragon 870

Xiaomi har idag inte bara visat upp Mi Mix 4 utan det ser även ut som att företaget visat upp nya Mi Pad 5 Pro. Den här plattan är bland annat en av de första av sitt slag som har Snapdragon 870 under huven.

Modellen har fått en 11 tumsskärm med QUAD HD+- upplösning med 120Hz. Under huven hittar vi som sagt Snapdragon 870 med som mest 8 GB RAM och 256 GB minne. Vidare har den fått ett 8600 mAh batteri med 67W trådad laddning, en primär 13 MP-kamera plus 5 MP och en fingeravtrycksläsare.

I och med att Xiaomi enbart visat upp den här modellen i Kina så är det oklart om den kommer släppas globalt, men det får vi förhoppningsvis veta vid senare skede.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

OnePlus Watch Harry Potter Edition kan visas upp inom de kommande veckorna

OnePlus driver med Samsung en dag innan lanseringen