Samsung visar upp Galaxy Z Fold 3 med kameran under displayen

Samsung har under eftermiddagen visar upp tredje generationens vikbara smartphone. Det handlar om en smartphone som på många sätt påminner om sin föregångare med några små förändringar.

Precis som Galaxy Z Fold 2 her den här modellen fått en inre 7,6 tumsskärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Den yttre displayen är också den precis lika stor med sina 6,2″. Däremot har Samsung givit den här displayen en uppdateringsfrekvens på 120Hz, något som kan jämföras med Z Fold 2 som har 60Hz för den yttre displayen.

När det kommer till prestandan har Samsung utrustat modellen med Snapdragon 888 med antingen 12/256 eller 12/512 GB minne. På baksidan har Z Fold 3 fått tre 12 MP-kameror och på framsidan sitter en 10 MP-kamera. På insidan har det däremot hänt en grej. Företaget har placerat kameran bakom displayen och jag är riktigt osäker på hur den kommer pristera då den dessutom enbart erbjuder 4 MP upplösning.

En annan nyhet är stöd för S-Pen samt att den ska tåla stänk. Det kallar jag för innovation! I övrigt har modellen fått ett 4500 mAh batteri, fingeravtrycksläsare placerad på sidan och Android 11 från start.

Detta kanske också intresserar dig…