in

Google har gjort om i Android 12 – igen!

För några dagar visade Google upp den fjärde betan av Android 12 och jag tror också att det är den sista betan som företaget kommer släppa innan det är dags för den stabila versionen av Android 12. Nu har det hur som haver framkommit att Google ändrat en sak som jag tycker är sämre i den fjärde betan av Android 12.

Det handlar om att man har tagit bort “bubblan” som du hade i den tredje betan av Android 12 för samtal och ersatt den med en betydligt mindre symbol uppe i statusfältet. Man får ju givetvis tycka vad man vill om det men jag tycker i alla fall att det inte är en bättre lösning än vad de redan hade. Det är däremot tur att det är en beta och förhoppningsvis kommer man att ändra tillbaka inom en snar framtid tror och hoppas jag på!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

The Verge tycker till om Samsung Galaxy Watch 4

Motorola Razr erhåller Android 11