in

Apple kommer hålla flera event i höst enligt analytiker

Det ser ut som att Apple inte kommer hålla ett utan minst två event denna höst där tillverkaren kommer visa upp flera nya produkter. Nu har det inkommit uppgifter om att tillverkaren kommer visa upp höstens iPhones och iPads på två olika event.

Det ser ut som att Apple kommer gå tillbaka till “back to basic” med höstens iPhone- lansering då dessa troligtvis kommer visas upp i september det här året. Detta kan jämföras med förra årets iPhone-event som Äpplet sköt upp till oktober av oklar anledning. Det ser däremot ut som att Apple även det här året där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya iPad Mini.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

ZTE Axon 30 5G kommer släppas globalt 9 september för 500 dollar!

WhatsApp kan nu överföra meddelanden mellan iOS och Android