in

Google berättar att man lägger ner Auto appen för smartphones i Android 12

Google har nyligen berättat att företaget kommer skrota Android Auto appen i och med Android 12. Det ser däremot ut som att appen kommer fortsätta fungera på modeller som inte kör Android 12. Det ser istället ut som att Google kommer ersätta det hela med Assistent istället, något jag skrivit om tidigare. Företaget har sagt följande:

Google Assistant driving mode is our next evolution of the mobile driving experience. For the people who use Android Auto in supported vehicles, that experience isn’t going away.
For those who use the on phone experience (Android Auto mobile app), they will be transitioned to Google Assistant driving mode. Starting with Android 12, Google Assistant driving mode will be the built-in mobile driving experience. We have no further details to share at this time.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Ännu en uppdatering av Gboard till Android skickas ut

Xiaomi kommer visa upp nytt 15 september