in

Samsung Galaxy S21- serien uppdateras till One UI 3.1.1, innehåller en rad nyheter

Det ser ut som att Samsung under natten börjat skicka ut One IO 3.1.1 till Galaxy S21- serien i USA. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och när kan vi förvänta oss att uppdateringen kommer att skickas ut till övriga marknader? 

Det ser ut som att uppdateringen bland annat ska förbättra prestandan i modellerna från Samsung men utöver detta ser det ut som att Samsung förbättrat prestandan för kamerorna i enheten. Det ser som sagt ut som att Samsung skickar ut uppdateringen till amerikanska exemplar men förhoppningsvis kommer den nå övriga världen inom en snar framtid!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Samsung Galaxy S21- serien uppdateras till One UI 3.1.1, innehåller en rad nyheter

Google adderar widget till Pixel Buds