Det här tycker jag Apple gör så fel med kommande iPhone 13

Under ett event nästa månad kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp iPhone 13. Nu har det för en tid sedan framkommit uppgifter om att tillverkaren troligtvis inte kommer inkludera en fingeravtrycksläsare under displayen i den här modellen utan att företaget enbart kommer fortsätta med FaceID, något som, om ni frågar mig, känns mycket fel.

Detta eftersom att det aldrig skadat och inte heller kommer skada i framtiden att ha en plan B. Faktum var att många i världen troligtvis skulle viljat slänga sin iPhone i väggen under föregående år eftersom att många länder då hade krav på munskydd vilket innebar att FaceID blev helt värdelöst i iPhones och då skulle det som sagt varit bra om åtminstone iPhone 12- serien skulle haft fingeravtrycksläsare som något alternativ.

Visst, det skulle inte behövt vara en läsare under displayen som det sägs att Apple testat för iPhone 13, utan en läsare placerad i hemknappen typ som i företagets senaste iPad Air hade varit fullt tillräckligt.

Med inspiration från källan nedan! 🙂

Detta kanske också intresserar dig…