in

iPhone 13 serien kan få stöd för LEO, kan låta dig ta samtal utan en vanlig signal

Det sägs att Apple jobbar på något nytt för den kommande iPhone 13- serien. Det är inte vad som helst utan något som förkortas LEO, vilket är en förkortning för low-earth-orbit som det egentligen heter.

Det skulle innebära att du skulle kunna ringa samtal även om du inte har en signal för 5G eller 4G vilket helt klart känns som något riktigt spännande. Ni kan läsa om flera detaljer kring den här funktionen via länken nedan.

Kuo: iPhone 13 to support LEO satellite communication, allowing users to make phone calls and send texts without cell signal

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Hur bra är Samsung Galaxy Z Fold3 mot Galaxy S21 Ultra?

Kommer Apple Watch Series 7 ser ut så här?