in

Uppgradera din mobil gratis

När man väl har skaffat sin mobil så gäller det att maximera upplevelsen som du kan få ut av den. Det finns många vis att göra din mobil bättre med hjälp av gratis lösningar. 

Här kollar vi in hur man kan få hjälp med att uppgradera din mobil utan några kostnader. Det är alltid ifrån erbjudanden om gratis tillbehör till appar som du inte får missa.

Gratis grejer som tillhör iPhone & Android

En grej som har blivit väldigt populär är att köpa tillbehör till sin mobiltelefon. Det kan vara allt från hörlurar till mobilskal. Det många inte känner till är att flera företag kan dela ut dessa grejer helt gratis. 

På hemsidan www.bastgratis.se så samlas det gratis erbjudanden som ger dig saker som passar till mobilen. Där har man tidigare haft tips kring gratis mobilladdare, skal och hållare. Den stora fördelen med detta är att det är helt gratis. Det går att hitta denna typ av erbjudanden oavsett om du har iPhone eller Android mobil.

Samma hemsida har även tipsat om tävlingar där man kan vinna gratis mobiltelefoner. Det är något som brukar locka till många deltagare i tävlingen.

Det har även funnits lite tillbehör som man har kunnat beställa hem från Apples hemsida www.apple.com/se.

Kostnadsfria appar

Det finns många appar som man kan ladda ner gratis till mobilen. Bland de allra vanligaste tillhör appar från nyhetssajter (t.ex. Aftonbladet eller Expressen). Sedan har vi även Spotify, BankID, och SVTPlay som finns på de allra flest svenska mobiltelefoner redan. 

<p>Det finns även appar som gör din mobil mer roliga att ha att göra med. Där räknar vi främst in spel som dukan fördriva tiden med. Några av de största och populära apparna som är gratis är till exempel CandyCrush Saga, Pokemon Go, och Fornite.</p>

Observera gärna att nedladdningen av dessa appar är helt gratis. Däremot så kan det finnas köp inuti apparna som du kan välja mellan.

Du laddar ner apparna i Google Play för Android och i AppStore om du skulle äga en iPhone/iPad.

Nytt abonnemang?

Det finns en del abonnemang som låter dig använda visa funktioner helt gratis. Det finns till exempel de abonnemang som gör att du har gratis surf eller fria samtal. 

Det är därför alltid bra att jämföra lite olika abonnamang. Det kan sänka din kostnader samtidigt som du får en del av tjänsten gratis. Det finns även de kampanjer där du kan testa på nya abonnemang helt gratis.

Bland de allra största operatörerna i Sverige så finns Telia, Tre, Comviq och Hallon. Dessa abonnemnag har fått många nya kunder tack vare sina gratis kampanjer där man får mer saker på köpet.

Som du kanske märker så finns det goda möjligheter att få en bättre upplevelse med din mobiltelefon. Detta helt utan att det behöver kosta något alls.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

HarmonyOS 2 har nått 90 miljoner enheter

OnePlus 10: här är första ryktet om modellen