in

Google Assistant uppdateras med hemskärm för Android Auto läget

I och med Google I/O 2019 så utlovade Google att företaget skulle introducera ett nytt läge för Android Auto genom Google Assistant så man skulle få upp en sammanfattning när man är ute på vägarna i ett större format än hur det ser ut idag.

Nu har det framkommit att Google äntligen börjat rulla ut det här läget som innebär att du kommer kunna få upp saker så som musik och möjligheten att ringa eller SMS:a med betydligt större knappar än i vanliga fall.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Assistant Driving Mode updated with homescreen promised at Google I/O 2019

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Googles Android 12 kan släppas 4 oktober

Nu bekräftas det att Samsung Galaxy S21 FE med Exynos existerar