in

Razer har offentliggjort skal till iPhone 13- serien

I samband med en realise av en smartphone så brukar många tillverkare släppa skal till deras smartphones. Detta gäller inte minst till Apples nya smartphones som släpps varje höst. Nu har Razer visat upp ett par nya skal till iPhone 13- serien som helt klart verkar intressanta!

Det ser inte bara ut som att de här skalen kommer att skydda mobilerna bra utan det ser också ut som att de kommer att kyla mobilerna. Det är i alla fall vad Razer säger när det kommer till dessa skal. För att ta reda på flera detaljer rekommenderar jag er att klicka er vidare här.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Så stort batteri ser det ut som att Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kommer få

Blå version av Samsung Galaxy Z Flip 3 ser ut att vara på ingång