in

Så stora batterier har hela iPhone 13 serien

Något som Apple berättade under presentationen var att företagets kommande iPhones kommer få större batterier. Nu har det framkommit i detalj hur mycket större batterier modellerna har över sina föregångare.

Det ser ut som att iPhone 13 Mini om vi börjar med den fått ett 2438 mAh batteri, vilket är en ökning med 9% mot dess föregångare. Om vi istället kollar iPhone 13 så har modellen fått ett 3240 mAh batteri och en ökning med 15%.

Om vi går över till pro modellerna ser det ut som att 13 Pro fått ett 3125 mAh batteri vilket ger en ökning med 11% mot dess föregångare och om vi går vidare till 13 Pro Max ser det ut som att den fått ett 4373 mAh batteri vilket är en ökning med hela 18% mot dess föregångare!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Bakgrunder till Google Pixel 6 Pro läckta

OnePlus kommande OxygenOS 10 kommer dra ihop ColorOS med OxygenOS