sep
22
2021

Känd analytiker: böjbar iPhone kommer dröja

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Apple kunde komma att visa upp en eller två vikbara smartphones under 2023, men enligt nya uppgifter har Apple försenat detta ännu ett år.

Det innebär att vi kommer få vänta till 2024 innan vi möjligtvis kan få se en vikbar iPhone. Det ska dock poängteras att det är många år kvar till 2024 och att mycket kan komma att ändras under tiden och att det således inte alls är säkert att Apple kommer visa upp någon vikbar iPhone då. Det har sagts följande om den här enheten:

We have revised our forecast to delay the launch of the iPhone with under-display fingerprint and the foldable iPhone to 2H23 and 2024, respectively, due to lower than expected development progress. We believe this will hurt iPhone shipments in 2022 and 2023.

Läs mer om nyheten nedan!

Detta kanske också intresserar dig…