Rykte: iPhone 14- serien kommer få “helt ny design”

Enligt nya uppgifter kommer iPhone 14- serien att få en “helt ny design”. Apple har gjort om något i designen när det kommer till iPhone 13 när vi pratar om flärpen på framsidan som blivit något smalare samtidigt som den blivit något djupare, något som många troligtvis inte lagt märke till. Nu har det hur som haver inkommit uppgifter som tyder på att iPhone 14- serien kommer bli en helomvändning när det kommer till designen!

Det har ju sedan en längre tid tillbaka spekulerats om att iPhone 14 kommer att slopa flärpen helt och istället köra på ett hål i displayen för den främre kameran, något som skulle vara nytt för Apple men som flera Android-konkurrenter kört med under en längre period. Det har nu framkommit att Apple kan komma att göra om designen helt för iPhone 14- serien då en känd analytiker sagt följande:

“The minor changes this year also mean that Apple’s engineers were working behind the scenes on bigger things that will take more time. With the iPhone 14, you can expect new entry-level and Pro models and a complete redesign.”

Det återstår ju att se om detta kommer stämma i slutändan men jag tror och hoppas på det!

iPhone 14 Coming With “Complete Redesign” Next Year, Says Mark Gurman

Detta kanske också intresserar dig…