in

En sak kommer bli exklusiv för Pixel 6 och 6 Pro inledningsvis!

Inom de kommande veckorna kommer Google förhoppningsvis hålla ett event där Pixel 6- mobilerna kommer visas upp. Det ser inte bara ut som att de kommer erbjuda extra allt på hårdvarufronten utan även när det kommer till mjukvaran då de givetvis kommer med Material You och Android 12. 

Det har nu genom lite APK-grävning framkommit att Google Pixel 6 och 6 Pro kommer att bli de första modellerna som kommer få tillgång till Material You designen för väderwidgeten. Denna finns ingen annanstans som det ser ut idag men efter att den släppts till Pixel 6- serien lär den dyka upp till flera mobiler.

Google Weather’s Material You widgets will initially be a Pixel 6 exclusive

 

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

iPhone 14: ny bild kan visa desigen

Google Pixel 6: dessa varianter kommer den troligtvis i #rykte