Är Samsung Galaxy S22 FE företagets nästa Fan Edition?

Det har länge, mycket länge, spekulerats om att Samsung kommer visa upp S21 Fan Edition. Däremot har den blivit väldigt försenad gång efter annan då det först sades att den skulle lanseras i augusti men ännu inte har visats upp.

Det senaste skvallret menar att Samsung kommer hålla låda i januari nästa år där man kanske kommer visa upp den här modellen tillsammans med S22. Det finns ju bara ett problem: ska Samsung visa upp S21 FE samtidigt som man visar upp övriga modeller som S22? Nä, det skulle inte vara smart om nå frågar mig.

Detta då jag hellre (för Samsungs del) gärna ser att den heter S22 Fan Edition istället. Om så skulle bli fallet skulle det inte vara första gången man hoppar över lite namn. Se bara på Z Flip- serien som hoppade från Z Flip 5G till Z Flip 3!

Annons