in

Google Maps får “eco-program”

Google har nyligen tillkännagivit ett nytt program som företaget kommer släppa till Google Maps inom de kommande månaderna. Det handlar om ett eco-program som inledningsvis kommer till USA.

Det handlar om att Google Maps kommer kunna förslå vägar till dig som innehåller mindre köer eller färre backar för att nämna två exempel. Vidare ser det ut som att Google kommer visa det som ett alternativ vilket kommer innebära att du inte kommer vara tvungen till att köra med detta läget., Det ser ut som att Google kommer rulla ut det här “inom de kommande månaderna” men i och med att det verkar gälla USA så tror jag att vi kommer få vänta betydligt längre i Sverige.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Samsung Galaxy Note 8 slutar få uppdateringar

Moto E40 kommer visas upp snart antyder teaser