in

Apple Watch Series 7: så mycket kommer den kosta

Från och med imorgon klockan 14 kommer man kunna förboka en Apple Watch Series 7. Men något Apple ännu inte avslöjat är hur mycket de olika varianterna av klockan egentligen kommer att kosta. Nu ser det ut som att priser läckt ut!

Ingångpriset ser ut att ligga på 399 dollar för modellen med 41mm storlek och 429 dollar för 45mm storleken. Bägge modeller har enbart GPS och ingen mobiluppkoppling. Vidare ser det ut, om man vill ha dem, att di kommer få pröjsa 499 dollar för 41mm modellen som har både GPS och mobiluppkoppling samt 529 dollar för densamma fast med 45mm storlek istället. Ni kan se mer genom bilden nedan!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Snabba fraser i Google Assistant kan vara nära

Lådan till OnePlus 9RT läcker