in

Google Pixel 6: prata med den för att skriva

Att prata istället för att fysiskt klicka på displayen är inget som fungerar något vidare bra idag. Detta var även något som Google demade på 2019 års I/O utan något vidare resultat då väldigt mycket blev fel uppe på scenen.

Men i och med Google Pixel 6 och 6 Pro ser det ut som att Google kommer att skicka med en finess som ska göra att du ska kunna prata med mobilerna för att skriva som ett alternativ till vanlig skrivning via skärmens tangentbord. Vi får se hur detta kommer fungera med det låter åtminstone intressant!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ny bild visar hur litet kamerahålet i Pixel 6

Google Pixel Fold kan dyka upp som hastigast på företagets kommande event