in

Nya bilder på OnePlus 9RT

13 oktober ser det ut som att OnePlus kommer hålla låda där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 9RT, vilket troligtvis kommer bli en uppföljare till 9R. Nu har det inkommit ännu flera bilder som visar hur den här modellen kommer se ut. 

Vi ser att den kommer bli tillgänglig i en silvrig matt kulör, något som kan jämföras med 9 Pro som har en halvt matt och halvt glansig kulör vilket var ett mycket konstigt ytval av OnePlus om ni frågar mig! Men det är inte allt! Det ser ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan varav den primära kameran ser ut att få en upplösning på 50 MP.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Nya bilder kan visa hur Samsung Galaxy S22 Ultra kan se ut

Så stor kommer Google Pixel 6 troligtvis bli jämfört med Galaxy Note 20 Ultra