in ,

Twitter testar finess som varnar för “intensiva debatter”

Det ser ut som att Twitter håller på att testa en ny finess som varnar om en viss Tweet kan följas upp av många följare och bli mycket intensiv och rent utav riskerar att spåra ur och kanske inte bli så trevlig för alla att deltaga i.

Detta är en funktion som är ganska ny och Twitter meddelar att man kommer att förbättra den över tid. Som vanligt med allt amerikanskt ser det ut som att Twitter börjat testa funktionen först i USA men att man kommer fortsätta testa den även i andra länder den närmsta tiden.

Ni kan läsa mer nedan!

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Nya uppgifter om displayen i Google Pixel 6 Pro

Nya vändningen: Samsung Galaxy S21 FE kan bli tillgänglig från 29 oktober