in

Google Pixel 6 kommer troligtvis inte till Sverige – det här kan vara anledningen

Google kommer hålla ett event 19e oktober och vid det första avslöjandet sa man att man skulle “satsa mer än någonsin på Pixel”, något som fick mig att tro att Google Pixel äntligen kommer till Sverige. Så verkar dock inte fallet inte bli. 

Det ser istället ut som att Google konstigt nog kommer dra ner på länder som tidigare fått tillgång till Pixel. Det ser till exempel inte ut som att Pixel 6 kommer släppas i Spanien eller Italien vilket är en besvikelse.

Inte heller ser det ut som att de kommer till Sverige. Suck tänker jag. Men varför kommer de troligen inte hit? Antagligen tycker Google att Sverige är en för liten marknad och att man därför kommer hoppa att släppa dem här.

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Nya uppgifter om displayen i Samsung Galaxy S22 Ultra #rykte

Flera läckor för Google Pixel 6 och 6 Pro