Posted in: Android

TicWatch offentliggör Watch Pro 3 Ultra med Snapdragon 4100+

Mobvoi har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya klockan TicWatch Pro 3 Ultra. Det är i ärlighetens namn inte mycket som är nytt med den men lite saker och ting är det i alla fall!

Den största nyheten är att den fått chippet Snapdragon 4100+, något som kan jämföras med dess föregångare som hade 4100. Vidare ser det ut som att modellen fått en 1,4 tumsskärm och en epaper display på toppen vilket ska resultera i att batteriet kommer räcka i flera dagar. Vidare kör den Wear OS 2 och inte 3, det då Samsung ser ut att ha tecknat någon deal med Google gällande detta.

Klockan ser inte ut att bli officiellt tillgänglig i Sverige men kommer att kosta från 300 euro i de länder den kommer till!

Back to Top