Kommer nästa AirPods Pro se ut så här?

En första bild kan ha inkommit som kan visa hur AirPods Pro kommer att se ut när det kommer till generation två av Apples populära hörlurar. Det ser bland annat ut som att de troligtvis kommer få stöd för ”Find My”.

Om det stämmer innebär det att du kommer kunna gå in i en app i din iPhone för att ”pinga” hörlurarna för att se var de är. Bilden ovan visar dessutom att de troligtvis kommer utrustas med en högtalare på etuiet som kommer göra att du kommer kunna få ett ljud ur dessa. Mycket intressant!

När det kommer till själva hörlurarna sägs det att de troligtvis kommer få ännu bättre ljud och bättre brusreducering.

Sketchy images claim to show upgraded AirPods Pro case with speaker holes for ‘Find My’

Detta kanske också intresserar dig…

close
Annons