Samsung Galaxy S21- serien kan uppdateras till Android 12 redan 23 november

Förr i tiden var Samsung inte snabba på att uppdatera sina modeller. Men förr är förr och det är historia. De senaste åren har det varit ett helt annat tempo i uppdateringar från Samsung. Nu har det inkommit uppgifter om att S21- serien kan komma att få skarpa Android 12 mycket snart!

Detta efter att Samsung för någon dag sedan meddelat att man hade skickat ut den sista betan av One UI 4 innan den skarpa versionen av gränssnittet med Android 12 kommer rullas ut.

Enligt uppgifter från amerikanska operatören Tellus kommer Samsung redan börja rulla ut Android 12 till S21- serien (S21, S21+ och S21 Ultra) från och med 23 november. Det skulle vara mycket imponerande!

Detta kanske också intresserar dig…

close
Annons