in

Samsung Galaxy Z Fold3: DxO her den 124 poäng

DxOMark har nyligen laddat upp ett nytt test på sin hemsida där man den här gången berättar hur bra kamera Samsung Galaxy Z Fold3 har. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser som sagt ut som att modellen fått 124 poäng totalt. Det handlar om att modellen fått 134 poäng när det kommer till foton. Det ser däremot ut som att modellen fått 103 poäng när det kommer till video.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Om Samsung överger till Galaxy Note- serien skulle det inte vara bra

Xiaomi 12 sägs visas upp 12 december