in

Samsung Galaxy Z Fold3 får en ny beta

Samsung har idag börjat skicka ut en ny beta av Android 12 tillsammans med One UI 4 till Samsung Galaxy Z Fold3. Vad innehåller den här uppdateringen?

Det ser ut som att den här uppdateringen innehåller en och annan buggfix och dessutom ser det ut som att den innehåller säkerhetsuppdateringen för december månad. Uppdateringen skickas ut löpande till de som är medlemmar i betan.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Honor 60 visas upp på flera bilder

Vilken är den bästa mobilen 2021?