in

Spotify testar nytt format för musikvideos

Det ser ut som att Spotify håller på att testa ett nytt format för olika videos när det kommer till musikvideos i TikTok-anda.

Mer specifikt handlar det om att du ska kunna scrolla uppåt och neråt för att gå mellan olika låter och musikvideos. Detta är något helt nytt som inte funnits tidigare men förhoppningsvis kommer Spotify skicka ut detta inom kort!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Realme GT2 ser ut att ha åkt igenom benchmark

Loggan för Snapdragon 8 Gen 1 läcker