in ,

Bristen på chipp sägs hålla i sig

Enligt uppgifter ser det ut som att bristen på chipp kommer att hålla i sig längre än vad vi hoppas på. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten kring detta!

Enligt en känd analytiker ser det ut som att bristen av chipp kommer hålla i sig till åtminstone slutet av det här året och det ser även ut som att de kommer hålla i sig under början av nästa år. Det är bara hoppas att de inte stämmer!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Honor 60 dyker upp i benchmark

Google uppdaterar Wear OS något