in ,

Samsung Galaxy S22- serien jämförs med skärmskydd

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya S22- serien. Nu ser det ut som att det läckt ut en bild på skärmskydd som troligtvis kan visa hur stora modellerna kommer bli!

Vi ser att alla modeller kommer få riktigt mycket skärmyta och det ser även ut som att Galaxy S22- serien kommer bli riktigt moderna smartphones.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Ny bild kan visa hur OnePlus 10 Pro kan se ut!

Specifikationer för Realme GT 2 Pro kan ha läckt