in

Då kan Xiaomi 12 bli tillgänglig på hyllan i Kina

Det sägs att Xiaomi kommer hålla ett event 14 december där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya 12- serien. Men när kommer man kunna köpa modellen på hyllan då?

Nu har det inkommit uppgifter där man påstår att den här modellen kommer bli tillgänglig på butikshyllan från och med 28 december i företagets hemland Kina. Det kommer antagligen dröja några månader från det att Xiaomi kommer visa upp modellen i Kina tills dess att den kommer visas upp utanför Kina. Gissningsvis kommer den någon gång i mars.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Google uppdaterar Wear OS något

Samsung Galaxy S21 serien har problem med WhatsApp