in ,

Så här ser Realme GT2 Pro läcker ut

Realme kommer troligen hålla ett event inom en snar framtid där tillverkaren kommer visa upp nya GT2 Pro. Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut på bild.

Det ser ut som att den här modellen kommer få en minst sagt udda design för kamerorna. Det ser ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan och att den kommer bli tillgänglig i en mycket unik grön kulör.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Bild jämför Honor 60 med Honor 60 Pro

Samsung Galaxy S22: så kommer kamerorna bli!