in

Så här kommer Vivo S12 Pro troligtvis se ut!

Vivo kommer troligen hålla ett event inom en mycket snar framtid där tillverkaren kommer visa upp nya S12 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten!

Det ser ut som att den kommer få tre kameror på baksidan med en blixt tillsammans med en flärp i displayen för den främre kameran. Frågan är om den kommer få avancerad Face Unlock lödning eller hur det kommer bli med den saken!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Nothing visar upp Ear 1 i svart!

Xiaomi avslöjar att det kommande flaggskeppet Xiaomi 12 kommer med Snapdragon 8 Gen 1