in

Huawei Mate V kan visas upp 23 december

Enligt uppgifter är det möjligt att Huawei kommer hålla ett event den 23 december där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en ny produkt. En ny vikbar smartphone!

Det sägs att det kommer handla om en vikbar smartphone som kommer efterlikna Samsungs Galaxy Z Flip- serie. Det kommer bli mycket intressant att se hur den här enheten kommer bli intressant att se hur den här enheten kommer bli!

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung Galaxy S21 FE: nya uppgifter kan ha läckt

Xiaomi 12 Ultra kanske inte kommer få någon sekundär display