in

Samsung Galaxy S10- serien får beta av One UI 4

Samsung har under dagen skickat ut en ny beta av One UI 4 till Samsung Galaxy S10- serien. Vad innehåller den här för något nytt och intressant?

Det ser ut som att som den här uppdateringen har börjat skickats ut i företagets hemland Sydkorea. Modellerna som börjat få den här uppdateringen är Samsung S10e, S10 och S10+. Uppdateringen skickas ut löpande.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung Galaxy Z Flip får ny säkerhetsuppdatering

Samsung Galaxy S21 FE: nya uppgifter kan ha läckt