in

Google TV: funkion för flera profiler försenas

Det ser ut som att Google försenat en funktion till Google TV åter igen. Men vad är det för funktion egentligen?

Det handlar om finessen som skulle göra det möjligt att lägga in flera profiler. Nu ser det ut som att Google försenat detta igen vilket såklart är något av en flopp men jag hoppas och tror att Google kommer att skicka ut den här finessen inom en snar framtid!

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google utökar funktioner till YouTube i Chromecast Ultra

Är det här vikbara Huawei Mate V?