in

Så här ser Motorola Edge 30 ut!

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event inom kort. Nu har det inkommit uppgifter om hur den här modellen kommer bli när det kommer till displayen. Och dessutom ser det ut som att modellen åkt fast på bild.

Det framgår att modellen kommer kommer få en 6,67 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Vidare ser det ut som att modellen kommer få 144Hz uppdateringsfrekvens istället för 120Hz som många andra smartphones.

Official Reveal Moto Edge X30 Real-life Photo with Display Specifications

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Arun pratar lite Snapdragon 8 Gen 1

Googles låsta mapp kan nu användas på flera Android smartphones