in ,

Samsung Galaxy Z Fold4: nya rykten om kamerorna i enheten

Än så länge är Samsung Galaxy Z Fold4 långt borta, men tiden rusar iväg och rätt som det är kommer Samsung avslöja uppgifter om när den kommer visas upp. Nu har det inkommit uppgifter om modellen när det kommer till kamerorna i den!

Det ryktas återigen om att den här modellen kommer få samma kamerasetup som S22- serien, och om det är något som Samsung behöver uppgradera i sina vikbara lurar så är det just kamerorna som inte håller måttet för flaggskepp som det ser ut idag. Mer om nyheten nedan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

British Airways tar in Airbus A380-800 igen!

Officiella skal till Samsung Galaxy S21 FE läcker ut på webben