in

Nytt gränssnitt från Vivo på gång, kallas OrginOS

Det ser ut som att kinesiska Vivo inom en snar framtid kommer visa upp ett helt nytt gränssnitt som företaget kallar för OriginOS. Gränssnittet kommer troligen bland annat göra det lätt att nå åt saker och ting med en hand. Detta misstänker jag då en video ser ut att ha publicerats som ser ut att visa detta! Ni kan se mer om det genom att ta en titt på videon nedan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Testing

Huawei sägs visa upp vikbar Mate om bara någon månad