in

Samsung Galaxy Z Fold och Flip 3 uppdateras till Android 12

Samsung utlovade att man skulle skicka ut Android 12 till Z Fold och Flip 3 i december månad. Och här är vi nu! Företaget har nu börjat skicka ut Android 12 till modellerna!

Utöver Android 12 så innehåller den här uppdateringen även företagets gränssnitt One UI 4. Uppdateringen skickas ut löpande men först och främst ser det ut som att företaget skickar ut uppdateringen i Sydkorea.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Ny uppdatering till OnePlus Gallery

Samsung Galaxy S22- serien sägs bli försenad ännu en gång