in

Motorola Moto X30 kommer i version med kameran gömd under displayen

Inom kort ryktas det om att Motorola kommer slå på stort! Nu har det inkommit uppgifter om att tillverkaren kan komma att visa upp en unik version av det kommande flaggskeppet X30 med kameran gömd under displayen.

Jag pratar naturligtvis om selfiekameran 😜, vad annars? Idag finns det väldigt få smartphones som har den främre kameran gömd under displayen. Exempel på detta är Samsung Galaxy Z Fold3 och Xiaomi Mi Mix 4, två enheter som däremot inte är lika mainstream som Moto X30 troligtvis kommer bli.

Moto Edge X30 Under-screen Camera Version Officially Revealed Through Real-life Photos

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Google Search skickar ut ny uppdatering för “huvudnyheter”

Xiaomis 100W laddning testas för större batterier