in

Xiaomi 12- modeller verifierade

Xiaomi kommer troligen hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp nya Xiaomi 12- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att företaget kommer släppa Xiaomi 12 i tre versioner. En lite, en vanlig och en Pro. I alla fall inledningsvis. Det ser även ut som att det framkommit att Xiaomi 12 Pro kommer få 120W laddning. Jäkligt intressant!

Three Models of Xiaomi 12 Series Certified; Xiaomi 12 Pro With 120W

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Huawei sägs visa upp vikbar Mate om bara någon månad

Google släpper ny Feature Drop, visas upp i video